YLEISURHEILU

nilsiän nujakka yleisurheiluNilsiän Nujakka järjestää kesällä yleisurheilukoulun, joka on tarkoitettu vähintään 6-vuotiaille tytöille ja pojille. Yleisurheilukoulussa harjoitellaan liikunnan perustaitoja (juokseminen, heittäminen, hyppääminen) yleisurheilulajien kautta. Lisäksi koulussa leikitään ja kisaillaan.

Yleisurheilukoulu pidetään Kankaisen kentällä kahden ensimmäisen kesälomaviikon aikana alkaen maanantaina 5.6. ja päättyen perjantaina 16.6. Yleisurheilukoulua on aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16.00-17.00. Ilmoittautuminen tapahtuu Nilsiän Nujakan nettisivuilla (nilsiannujakka.com). Yu-koulu maksaa 35 euroa sisältäen Nilsiän Nujakan yleisurheilujaoston nuorisojäsenmaksun (10 €) sekä yleisurheilukoulupaidan. Jäsenmaksulla pääsee ilmaiseksi osallistumaan myöhemmin kesällä Nilsiässä järjestettäviin kilpailuihin.

Jos haluat paidan ajoissa eli urheilukoulun aikana, ilmoittaudu 20.5. mennessä. Tarvitsemme tilatessamme paidan koon. Myöhemminkin ilmoittautuessa pääsee mukaan ja voi saada halutunkokoisen paidan, mutta silloin paidan saaminen hieman viivästyy.

Tervetuloa mukaan hauskaan harrastukseen!

Lisätiedot: Jaana Kurki 050 3528 678