Lentopallon junioritoiminta kaudella 2022-2023

Nilsiän Nujakan lentopallojaoston junioritoiminta on aktiivista ja joukkueisiin on saatu tällä kaudella uusia palaajia runsaasti mukaan. C-junioreiden joukkuetta luotsaa Henna Oikarinen. D-junioreilla on joukkueet sekä aluesarjassa, että tiikerisarjassa. Joukkueita valmentavat Jaana Kauppinen sekä Henna Oikarinen. E-junioreilla on myös kaksi joukkuetta, joiden valmennuksesta Henna Oikarinen vastaa. Innokkaiden pelaajien tukena treeneissä ja turnausmatkoilla ovat myös joukkueidenjohtajat sekä pelaajien vanhemmat. Joukkueiden treeniajat ja -paikat löydät täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.