Suunnistuksen kuntorasti ja kilpailukausi 2016 on avattu.

nilsiän nujakka, suunnistusNilsinsiän nujakan suunnistajienkin osalta kauden kilpailukausi on avattu. Lauantaina 17.4 kisaltin Ankkurirasteilla Salossa ja 18.4 Silja rasteila Paimiossa. Paimiossa käynistyi samalla suunnistuksen Huippuliiga johon sai ossallistumis oikeuden Nilsiän Nujakan kasvatti Markus Räsänen, joka edustaa nykyään Kuopion Suunnistajia. Nujakasta Ankkuri- ja Silja rasteille osallistui Marja Räsänen sarjassa D45A.

Viime viikonloppuna 23.-24.4 oli suunnistus kevätkauden päättapahtuma FinnSpring joka kokosi yhteen kahden päivän aikana jopa 4500 suunnistajaa. FinnSpring järjestettiin Åminneforsissa Påminnen laskettelukeskuksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.