Kuntorastit 28.6.2016

Juankosken Teerimäen kuntorastit kesäkuun viimeisenä tiistaina keräsivät sateesta huolimatta uskollisimmat suunnistuksen ystävät etsimään rastilippuja märästä metsästä. Suunnistajat eivät ole sokerista, sillä ketään sade ei ollut suuremmin haitannut, ainoastaan silmälasien käyttäjille sade aiheutti näkemisongelmia. Radat kiersivät osittain Teerimäen kangasmaastossa, mutta rasteja oli myös lähes läpipääsemättömissä tiheiköissä. Ratamestarina toimi tällä kertaa Kristiina Huttunen.

TULOKSET >>

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.