Kilpailukutsu 1.8.2021

Suunnistuksen Viestiliigan 3. osakilpailu Kivennapa-viesti

Sarjat ja osallistumismaksut:

  • H21 (3 osuutta): 75 € / joukkue
  • D21 (3 osuutta): 75 € / joukkue

Matkat: Osuuksien tavoiteajat D21 ja H21 35-40 minuuttia.

Lähdöt: Kilpailukeskuksesta. D21 klo 10.00 ja H21 klo 13.00.

Juoksujärjestys: Viestijoukkueiden juoksujärjestykset on jätettävä IRMA-palveluun lauantaina 31.7. klo 14.00 mennessä. Ilmoitettua juoksujärjestystä voi muuttaa takarajan jälkeen ainoastaan lääkärintodistuksella ja valvojan hyväksynnällä. Muutosilmoitukset infoon kaksi tuntia ennen viestin lähtöä.

GPS-seuranta: Järjestäjä velvoittaa Suunnistusvalmentajat ry:n määrittelemät joukkueet kantamaan GPS-liiviä. Liiviä on kannettava koko viestiosuuden ajan. Velvoitteen laiminlyönnistä seuraa joukkueen hylkääminen. Palauttamatta jätetystä liivistä veloitetaan 100 €.

Palkinnot: Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme parasta joukkuetta välittömästi näiden maaliintulon jälkeen. 

Kivennapa-rastit (keskimatka)

Sarjat ja osallistumismaksut:

H21-85 ja D21-75: 20 €
H/D16 – H/D20: 15 €
H/D10 – H/D14: 12 €

Avoimet sarjat: Kunto A (vaativa), Kunto B (keskivaativa) ja Kunto C (helpohko): 15 €. Avoimiin sarjoihin ilmoittautuminen ei vaadi SSL:n lisenssiä.
Ilmoittautuminen ja maksu avoimissa sarjoissa joko Rastilippu.fi -palvelussa tai infossa (pankkikortti tai tasaraha käteisellä).

Jälki-ilmoittautumismaksut 1,5-kertaisina.

Matkat: Sääntömääräiset keskimatkat. 
Avointen sarjojen matkat: A 4,8 km, B 2,6 km, C 1,4 km.

Lähdöt: Ensimmäinen lähtö klo 10.00. Lähtöön 1 matkaa n. 750 m ja lähtöön 2 n. 350 metriä kilpailukeskuksesta.

Palkinnot: Palkintojen jako tai toimitus palkittaville voimassa olevan erityisjärjestelyohjeen mukaisesti.

Molempia kilpailuja koskevat tiedot

Maasto: Tarjolla on niin fyysisesti kuin taidollisestikin vaativaa rinnesuunnistusta, jossa korkeusero enimmillään n. 70 m. Saarvonmäessä on sekä vanhaa, korpimaista kuusimetsää, että eri vaiheissa olevaa talousmetsää. Pohja suosii ketteräjalkaista suunnistajaa. Maastoa halkoo metsäautotie, muita polkuja ei juuri ole.

Kartta: Tulostekartta, kartoitus Timo Joensuu (2019), ajantasaistus Ari Taskinen (06/2021). Kartan koko A4 kaikilla muilla sarjoilla, paitsi H/D10RR, H/D12TR ja H/D12 kartan koko A5. Mittakaava kaikilla muilla 1:10 000 / 5m, paitsi H70 ja vanhemmat, sekä D55 ja vanhemmat 1:7500 / 5m.

Leimausjärjestelmä: Emit-leimaus. Järjestäjä varaa vuokrakortin kilpailijalle, jonka emit-kortin numeroa ei ole ilmoitettu ilmoittautumisen yhteydessä. Kortin vuokra on 5 €. Palauttamattomasta vuokrakortista peritään 70 €.

Opastus: Kantatieltä 75 Pajulahdesta 17 km Siilinjärveltä Nilsiän suuntaan (Pieksänkoski-risteyksestä), josta ajoaika kilpailukeskukseen n. 20 minuuttia. Kilpailukeskuksen navigointiosoite Kuonantie 280, Muuruvesi. HUOM! Saapuminen kilpailukeskukseen vain lännen suunnasta Saarvontietä pitkin.

Paikoitus: Kilpailukeskuksessa. Pysäköintimaksu 5 € / auto maksetaan infossa käteisellä tai pankkikortilla.

Pesu: Kilpailukeskuksessa uimaranta ja saunomismahdollisuus (mikäli koronarajoitukset sallivat).

Ilmoittautuminen: IRMA-palvelussa (irma.suunnistusliitto.fi) viimeistään su 25.7.2021.

Jälki-ilmoittautuminen: Puolitoistakertaisin maksuin IRMA-palvelussa viimeistään ke 28.7.2021.

Kokoontumisrajoitus: Järjestäjä pidättää oikeuden kokoontumisrajoituksen muutokseen niiltä osin kuin voimassa olevat viranomaismääräykset ja -ohjeet muutoksia edellyttävät tai sallivat. Sairaana tai flunssaoireisena ei saa saapua paikalle!

Muut erityisjärjestelyt: Järjestäjä julkaisee kilpailijoita ja toimitsijoita koskevat erillisohjeet heinäkuun viimeisellä viikolla kilpailun www-sivuilla.

Palvelut: Majoitusta tarjolla kilpailukeskuksessa rajoitetusti. Yhteydenotot suoraan Kartanohotelli Kivennapaan (www.kivennapa.com).

Kilpailukeskuksessa tarjolla Kartanohotelli Kivennavan kahvio- ja lounaspalvelut. Tarjolla on mm. kahvia, virvokkeita, leivonnaisia, pikkupurtavaa ja keittolounasta.

Muksula: Ei ole.

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Ari Taskinen (p. 040 506 4446). Ratamestariryhmän johtaja Pauli Kukkola, ratamestarit Erkki Saarijärvi (viesti) ja Riikka Holm (kansalliset). Tulospalvelu Timo Kokko.  Kilpailun valvoja Matti Kumpulainen (IisVi). Tiedottaja Timo Tolonen (siilinrasti(at)gmail.com, p. 044 2909 682).

Tervetuloa suunnistamaan Kartanohotelli Kivennavan idyllisiin maisemiin!

Nilsiän Nujakka ja Siilin Rasti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.